Om oss

Vi erbjuder ett brett sortiment av 24/7 stolar samt medicinskt anpassade stolar för varje behov. Med över 50 års kunskap inom möbelbranschen erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar och de bästa alternativen.

KAB Seating

Holmek Consulting är agent för KAB Seating i Sverige, Norge, Danmark och Island.

KAB Seating är världsledande när det gäller tillverkning av fordonsstolar till entreprenadmaskiner, (jordbruk, skogs- och gruvindustri).

Att KAB Seating idag är marknadsledande inom området bygger på många års samlad expertis. De egenskaper som krävs för ett högpresterande förarsäte är lika viktiga för stolar i bl.a. bevakningsrum och 24/7 sittande. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt den ergonomiska designen av stolar för att förbättra komforten för användaren.

För att bespara föraren från hälsorelaterade problem är sittkomfort av högsta vikt. Fordonsstolar utsätts för extremt hårt slitage ofta under 3 skift samt när föraren kliver in och ur hytten. Med mångårig erfarenhet och kunskap från fordonsstolar fördes kunnandet vidare till arbetsstolar för 24/7 sittande. Tekniskt avancerade stolar byggda för långvarigt användande med användaren i fokus för miljöer där hårt slitage, höga krav på tåliga material och ergonomi är ett måste.

Score BV

Score är en holländsk tillverkare av ergonomiska lösningar för bl.a. medicinskt relaterade arbetsplatser. Under 45 år har Score utvecklats till att erbjuda specifika produkter för arbetsplatser som vårdcentraler, tandläkarmottagningar, laboratorier mm. Score erbjuder också individuella och skräddarsydda lösningar för att kunna förse varje användare med en önskad produkt.

Välkommen att utforska vårt breda sortiment.

Med över 50 års kunskap från möbelbranschen erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar och alltid de bästa alternativen. 

Det goda anseendet vi har på marknaden bygger på bra service och snabba leveranser.

Hör av er så berättar vi gärna vad vi kan erbjuda!

  Med mångårig erfarenhet och kunskap från fordonsstolar fördes kunnandet vidare till arbetsstolar för 24/7 sittande. Tekniskt avancerade stolar byggda för långvarigt användande med användaren i fokus för miljöer där hårt slitage, höga krav på tåliga material och ergonomi är ett måste.